Tietoja blogista


Photo by Micheile Henderson on Unsplash

Mainostaminen

Blogissa on affiliate eli kumppanuuslinkkejä. Näitä linkkejä klikkaamalla saatan saada taloudellisen korvauksen, mikäli blogin lukija rekisteröityy tai käyttää palvelua linkkien kautta. Kumppanuuslinkkejä on artikkeleissa joissa ne mielestäni sopivat käsiteltävään asiaan. Mikäli kirjoitus on tehty sen perusteella että kyseisestä artikkelista on saatu korvaus, kyseinen kirjotus on mainos ja tämä mainitaan aina erikseen kyseisen artikkelin alussa. Affiliate linkit on erikseen merkitty *-merkillä. Blogissa olevat mainokset ja linkit ovat ainoastaan palveluihin joita olen itse käyttänyt tai käytän ja pystyn omasta puolestani suosittelemaan niitä muillekin.

Vastuuvapaus

Tässä Blogissa esitetyt kirjoitukset ovat blogin ylläpitäjän henkilökohtaisia mielipiteitä eikä niitä tule ottaa neuvoina tai ohjeina. Lukijan tulee suhtautua kriittisesti kaikkeen tarjottuun tietoon ja perehtyä aiheeseen itse myös muita lähteitä käyttäen. Blogissa tarjolla olevaa tietoa tai aineistoa ei ole tarkoitettu sijoitusneuvonnaksi. Sijoitusneuvonta on luvanvaraista toimintaa eikä blogin kirjoitukset ota millään tavoin huomioon kenenkään muun kuin kirjoittajan yksilöllisistä tilannetta.

Jokainen sijoitus pitää sisällään eritasoisia riskejä ja mahdollisuuden pääoman menettämiseen. Mikäli hyödynnät tässä blogissa olevaa aineistoa tai tietoja omaan sijoitustoimintaasi teet sijoituspäätöksen omalla vastuullasi. Kirjoittaja ei vastaa miltään osin aineiston tai kirjoitusten seurauksista.